Люди, хто розуміється у постільній білизні? Побачив класний сайт

C'est par ici
Répondre
BilizSnoff

Люди, хто розуміється у постільній білизні? Побачив класний сайт

Message par BilizSnoff »

Здоровенькі були! Думаю показати знахідкою, можливо комусь стане в нагоді. Останнім часом щось відчув, що сплю погано, часто прокидаюся, а вранці почуваюся, ніби й не лягав. Списував на роботу, на дощі, а кохана видала: "Давай оновити білизну на людську, а не оте страхіття із базару". І отут я поліз в інтернет.

Якщо чесно, вважав, що підбір постільного комплекту - це тільки "гарний малюнок чи ні". Виявилося, ціла наука. Тут тобі бязь, і ранфорс, сатин... Я в таких словах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, оце скарбниця інформації! Реально завис майже годину. Там прямо як в енциклопедії: чітко описані усі матеріали, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є порівняння з порівнянням щільності та того ж, скільки прань витримує матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.

Що я для себе відкрив особисто зрозумів:
- Виявляється, українські та євро розміри трохи відрізняються, і перед замовленням варто бігати з сантиметром міряти ковдру, а не просто довіряти напису «двоспальний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це жах, а сатин насправді охолоджує, тому що в неї плетіння ниток інша.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб принт не полиняв через місяць. Болісна тема для тих, у кого пральна машинка паше без вихідних.

У підсумку вирішив взяти на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримав своїх). Наразі все чудово — спимо як немовля, тканина дуже приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Загалом, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, щиро раджу почитати інформацію на цьому ресурсі. Це дійсно економить і час, і гроші на підбір та рятує від покупки якоїсь фігні. Всім міцного сну!!
Répondre